נשמר בדפדפן הזה, וגם בחשבון שלכם כשאתם מחוברים.
זה מוחק את החשבון, ההגדרות, הסימניות, ההתקדמות, התוכניות והבקשות שלכם, ואי אפשר לבטל את זה.